Skateboard workshops

Home » Skateboard workshops

creatieve expressie

Skateboardclinic op school

Hoe leuk is dat? Skateboardles op school of op de buitenschoolse opvang. Leer op een skateboard staan en probeer ‘ns wat rond te rollen. Voel de vrijheid! Misschien kun je het volop beter dan de rest en kun je ons wat laten zien! Bring it on!!! We would love to skate with you!

Skateboardervaring is niet nodig

Of je kunt skateboarden of niet, geen enkel probleem! De skateboard cursus wordt georganiseerd én gegeven door een ervaren skateboardinstructeur van Skateschool Leiden. Dus dat is gegarandeerd succes! We nemen al het materiaal voor jullie mee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

HOE ZIET EEN SKATEclinic ERUIT?

Buiten skateboarden of in de gymzaal

Onder begeleiding van een ervaren instructeur

Voor beginners of meer gevorderden
Voor 6 jaar en ouder
Tijden en locatie in overleg
Programma op maat
Ervaring is niet vereist
Al het materiaal is inbegrepen

een leuke en leerzame ervaring

Voordelen van een skateboard cursus op school of de BSO

Het organiseren van een skateboardclinic op school kan bijdragen aan de fysieke, sociale en emotionele ontwikkeling van de leerlingen, terwijl het hen een leuke en leerzame ervaring biedt.

Fysieke activiteit

Skateboarden is een vorm van lichaamsbeweging die deelnemers actief bezighoudt. Het moedigt een gezonde levensstijl aan door middel van beweging en helpt bij het verbeteren van coördinatie en balans.

Leermogelijkheden

Een skateboardclinic biedt leerlingen de kans om nieuwe vaardigheden te leren in een veilige en begeleide omgeving. Het kan hen helpen zelfvertrouwen op te bouwen door het leren van een nieuwe activiteit.

Sociale interactie

Een skateboardclinic biedt leerlingen de kans om nieuwe vaardigheden te leren in een veilige en begeleide omgeving. Het kan hen helpen zelfvertrouwen op te bouwen door het leren van een nieuwe activiteit.

Creatieve expressie

Skateboarden moedigt creativiteit aan door middel van tricks, stijlen en persoonlijke uitdrukking. Het kan studenten helpen hun eigen identiteit te ontdekken en uit te drukken.

Positieve tijdsbesteding

Het biedt een gezonde en positieve vrijetijdsbesteding voor leerlingen, waardoor ze worden aangemoedigd om actief bezig te zijn en hun energie op een constructieve manier te gebruiken.

Diversiteit van activiteiten

Niet iedereen is geïnteresseerd in traditionele sporten zoals voetbal of basketbal. Een skateboardclinic kan een alternatieve activiteit bieden die veel leerlingen zal aanspreen.

Neem vrijblijvend contact met ons op