Kinderfeestjes

Home » Kinderfeestjes

leuk actief en vooral stoer

Skateboard kinderfeestje

Dikke pret in het skatepark met je vrienden onder leiding van een ervaren skateboardinstucteur, hoe vet is dat? En dan ben je ook nog ‘ns jarig! Wij zorgen ervoor dat jij en je gasten lekker worden beziggehouden met skateboarden, skateboarden en nog eens skateboarden! Weer eens wat anders dan klimmen, springen of suppen. Dat wordt een verjaardag om nooit te vergeten!

Skateboardervaring is niet nodig

Of je kunt skateboarden of niet, geen enkel probleem! Het skateboardfeestje wordt georganiseerd én gegeven door een ervaren skateboardinstructeur van Skateschool Leiden. Dus dat is gegarandeerd succes! We nemen al het materiaal voor jullie mee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

HOE ZIET EEN SKATEFEESTJE ERUIT?

Buiten skateboarden

Onder begeleiding van een ervaren instructeur

Fun and action, games and stuff!
Ook geschikt voor Engelstaligen
Inclusief drinken
Tijden en locatie in overleg
Vanaf 6 jaar (vanaf groep 3)
Ervaring is niet vereist
Al het materiaal is inbegrepen
Skateshop Wood be Hero

bij wood be hero skateshop

Cadeautip en Extra’s!

Skateschool Leiden is onderdeel van Wood be Hero Skateshop. Wij helpen je graag mee om een onvergetelijk feest te organiseren!

Cadeautip

Wil je de jarige een skate-shirt, een skateboardpetje of een skateboard cadeau geven? Vraag naar de mogelijkheden: we’ll fix it for you en we pakken het cadeautje ook nog ‘ns leuk in :)!

Taart of iets anders lekkers?

Wil je er een taart of iets anders lekkers bij? Laat maar weten, het is jouw feestje! Uiteraard kun je ook bellen, appen of in Wood be Hero Skateshop langskomen om de mogelijkheden te bespreken.